Stijlvolle vrijstaande woning

Previous
Volgende

Styling vrijstaande woning
Voor een jong gezin in Amersfoort heb ik de bewoners geholpen met het inrichten van hun huis. Ze woonden er al twee jaar, maar waren nog niet klaar. Ze wilden graag advies over kleur, want alle muren waren nog wit. Ook mocht de woning wat gezelliger.

In de hal, de woonkamer, zithoek en keuken is dezelfde grijsblauwe tint gebruikt. Het zijn verschillende ruimten, maar er is door hetzelfde kleurgebruik ook eenheid. In de hal is gekozen voor styling en functionaliteit. De woonkamer, zithoek en eetkamer zijn volledig gestyled. Het geheel oogt nu knusser en gezelliger. De zithoek is nu aangekleed en heeft een open maar verbindend karakter met de andere woonruimte. Bij de eettafel is gekozen voor een mooi vloerkleed. Het word daardoor warmer en gezelliger.

Voor de slaapkamer en kleding kamer is gekozen voor een combinatie van een stoere en robuuste uitstraling met toevoeging van betonloon, leer en warm hout. De twee ruimten lopen in stijl in elkaar over. Door toevoeging van stylepads op de wand boven het bed is ruimte voor persoonlijke spullen.

De overloop boven is voorzien van een lambrisering in een warme licht bruine tint. Dit maakt het geheel warmer. Ook zorgt de lambrisering voor een samenhang in de ruimte. Er is gekozen voor een mooi ronde wandcirkel om de rechte lijnen te doorbreken.

In de werkkamer is een frisse groen tint toegepast. Groen zorgt ervoor dar met zich meer ontspannen voelt in een ruimte. Bij dit ontwerp is gespeeld met de al aanwezige hoeken en het schuine plafond door de toepassing van een lattenwand. Op de lattenwand kunnen ook kleine voorwerpen worden bewaard. Hierdoor krijgt de wand karakter en wordt het persoonlijker. Voor de kinderen zijn er twee magneetborden geplaatst voor het ophangen van hun kunstwerken.

Wat zegt de klant?

Wil je de mogelijkheden bespreken voor jouw project? Klik hier om vrijblijvend kennis te maken.

Andere projecten

Modern Scandinavische benedenverdieping

Voor een jong gezin in Amersfoort mocht in de benedenverdieping stylen. Ik ben begonnen met een moodboard en het opstellen…

Scandinavisch Chique woonkamer

Voor een dame in Almere heb ik een compleet ontwerp gemaakt voor de woonkamer. Scandinavisch chique. Dit kenmerkt zich door de toepassing…

Sfeervolle eengezinswoning

Voor een eengezinswoning in Almere mocht ik de woonkamer en eetkamer stylen. Daarbij heb ik een nieuwe indelingsplan en kleurenplan…

STYLING & MAATWERK EXPATWONING

Voor een expatwoning in Rotterdam is er een verdieping gebouwd op de huidige woning. Het doel van de woning was om…

Scandinavisch Chique woonkamer

Voor een expatwoning in Rotterdam is er een verdieping gebouwd op de huidige woning. Het doel van de woning was om…

Stijlvolle vrijstaande woning

Voor een expatwoning in Rotterdam is er een verdieping gebouwd op de huidige woning. Het doel van de woning was om…

×

Beste Bezoeker,

Klik op onderstaande contact button en neem direct contact met mij op via WhatsApp!

× Contact