Hallo, mijn naam is Chaja Mathoera

Ik ben de oprichter en eigenaar van CM Interieurdesign in Amersfoort. Na het volgen van de opleiding aan de Interieuracademie heb ik vanaf 2019 van mijn passie voor interieur mijn werk gemaakt.

 

Vanaf het moment dat ik in contact ben gekomen met Biophilic Design, wist ik direct dat dit bij mij past. Maar ook, dat dit iets is waar ik u blij mee kan maken. De ontwerpmethode van het Biophilic Design kan worden toegepast op verschillende interieurstijlen. Vanaf 2024 maak ik daarom interieurontwerpen waarbij de gezondheid en het welzijn van de mens centraal staat door de verbinding te maken met de natuur. Ik doe dit door natuurlijke elementen toe te passen in een woon- of werkomgeving. Denk hierbij aan het toepassen van planten, licht, lucht, water, natuurlijke materialen en kleuren in een interieurontwerp. Ik heb een opleiding gevolgd bij het Oliver Heath Design School. Daarnaast ben ik ook aangesloten als lid bij het Biophilic Design Academy platform.

 

Op mijn projecten pagina kunt u zien dat CM Interieurdesign werkt met hoogwaardige 3D visualisaties. Wij maken de 3D visualisaties zelf en zijn daarvoor niet afhankelijk van een andere partij. De 3D visualisaties zijn mogelijk in 3D tekeningen, fotorealistische beelden, video en VR.

Samen met mijn netwerk kunnen wij uw woning volledig inrichten en u daarbij compleet ontzorgen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Of wilt u samenwerken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik leer u graag kennen.

Chaja Mathoera

"Interior designs that connect humans with the essence of nature."

×

Beste Bezoeker,

Klik op onderstaande contact button en neem direct contact met mij op via WhatsApp!

× Contact