Hallo, mijn naam is Chaja Mathoera

Mijn naam is Chaja Mathoera. Van oorsprong ben ik jurist en heb ik jarenlang gewerkt voor verschillende gemeenten. In 2018 heb ik een opleiding gevolgd aan de Interieuracademie. Sinds 2019 heb ik van mijn passie voor interieur mijn werk gemaakt. Ik ben de oprichter en eigenaar van CM Interieurdesign. Inmiddels heb ik heb al meerdere projecten succesvol mogen afronden voor zowel de particuliere en de zakelijke markt.
Ik woon in het midden van het land, maar ik werk door heel Nederland. Ik hou van reizen, musea bezoeken, en nieuwe mensen ontmoeten.

Mijn eigen smaak kenmerkt zich voornamelijk in de moderne en klassieke sfeer. Maar ook voor een landelijke, industriële of Scandinavische sfeer deins ik niet achteruit. Kijk maar eens bij mijn projecten. Ik ben tevreden als u dat ook bent.

CM Interieurdesign is een jong interieurbedrijf met een frisse en creatieve blik. En bij elk interieurontwerp beleef ik er veel plezier in. Mijn doel is om tot een mooi en evenwichtig eindresultaat te komen. Een ontwerp die past bij uw behoefte en wensen. Ik ben op de hoogte van de laatste trends door middel van workshops en vaktijdschriften. CM Interieurdesign werkt voor particulieren en de zakelijke markt. Denk aan een bestaande woning, een nieuwbouwwoning of een verbouwing. Soms is het lastig om te visualiseren hoe een ontwerp er in het echt uit komt te zien. 

Op mijn projecten pagina kunt u zien dat CM Interieurdesign werkt met hoogwaardige 3D visualisaties.

De 3D visualisaties worden gemaakt door Kishan Raghoebir, mijn (zakelijke) partner. Samen zorgen wij ervoor dat u goed kunt zien hoe het eindresultaat er uit zal zien. Omdat de 3D ontwerpen binnen CM Interieurdesign worden gemaakt, kunnen we u alles onder één dak aanbieden. De 3D visualisaties zijn mogelijk in 3D tekeningen, fotorealistische beelden en video’s. Omdat ik een voorstander ben van 3D visualisaties, bied ik dit altijd aan bij een compleet interieur ontwerp.

Samen met mijn netwerk kunnen wij uw woning volledig inrichten en u daarbij compleet ontzorgen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Of wilt u samenwerken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik leer u graag kennen.

Chaja Mathoera