Hallo, mijn naam is Chaja Mathoera

Samen met mijn gezin woon ik in Amersfoort. Als kind was ik altijd al bezig om mijn kamer te veranderen. En als het even kon, ook die van een ander. Na mijn studie ben ik rechten gaan studeren. Ik heb jarenlang bij de gemeente gewerkt en kwam erachter dat ik dit niet voor altijd wilde gaan doen.

Ik heb daarom in 2018 een opleiding gevolgd als interieurstylist. Nadat ik daarvoor geslaagd was heb ik niet geaarzeld om direct een eigen bedrijf op te richten, CM Interieurdesign.

Mijn eigen smaak kenmerkt zich voornamelijk in de moderne en klassieke sfeer. Maar ook voor een landelijke, industriële of Scandinavische sfeer deins ik niet achteruit. Kijk maar eens bij mijn projecten. Ik ben tevreden als u dat ook bent.

CM Interieurdesign is een jong interieurbedrijf met een frisse en creatieve blik. En bij elk interieurontwerp beleef ik er veel plezier in. Mijn doel is om tot een mooi en evenwichtig eindresultaat te komen. Een ontwerp die past bij uw behoefte en wensen. Ik ben op de hoogte van de laatste trends door middel van workshops en vaktijdschriften. CM Interieurdesign werkt voor particulieren en de zakelijke markt. Denk aan een bestaande woning, een nieuwbouwwoning of een verbouwing. Soms is het lastig om te visualiseren hoe een ontwerp er in het echt uit komt te zien. 

Op mijn projecten pagina kunt u zien dat CM Interieurdesign werkt met hoogwaardige 3D visualisaties.

De 3D visualisaties worden gemaakt door Kishan Raghoebir, mijn (zakelijke) partner. Samen zorgen wij ervoor dat u goed kunt zien hoe het eindresultaat er uit zal zien. Omdat de 3D ontwerpen binnen CM Interieurdesign worden gemaakt, kunnen we u alles onder één dak aanbieden. De 3D visualisaties zijn mogelijk in 3D tekeningen, fotorealistische beelden en video’s. Omdat ik een voorstander ben van 3D visualisaties, bied ik dit altijd aan bij een compleet interieur ontwerp.

Bent u nieuwsgierig geworden? Of wilt u samenwerken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik leer u graag kennen.

Chaja Mathoera


Ontvang nu 

5% korting 

op een compleet interieuradvies!


*vraag nu vrijblijvend je offerte aan
IMG-20230509-WA0006